♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Harapan ♡

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah..
Patience with Subhanallah.. Promise with Insha Allah..
Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆAlhamdulillah..
Rasa syukur yang tak terhingga.. Terima Kasih, Ya Allah !
Alhamdulillah.. Syukran Ya Allah !
Entry kali ni agak santai.. Setakat berkongsi dengan kawan-kawan..
Harapan.. Semua org ade harapan kan ? Berharap dan berharap..
Sama macam Mira.. Mira pun punya harapan sendiri..
Mira berharap satu hari nanti, Mira berpeluang menjadi tetamu Allah S.W.T..
Menjadi tetamu Allah S.W.T utk menjejakkan kaki ke Masjidil Haram..
Menunaikan haji serta umrah.. Insha Allah.. 
Mira masih berharap suatu hari nanti, Allah S.W.T temukan Mira..
Dengan semua kawan yg Mira penah kenal di Kluang, Johor dulu..
Sebab, before ni Mira stay kat Kluang, Johor.. 
Masa tu, ayah Mira masih berkhidmat dalam Angkatan Tentera Malaysia..
So, last kem ayah Mira before pencen adalah di Kluang, Johor..
Sejujunya.. Mira rindu semua kawan dan orang yg penah Mira kenal..
Walaupun, ada antara kawan yg Mira kenal setakat di laman sosial..
Tapi, kami penah jadi rapat.. Masih berharap, Allah S.W.T temukan kami..
Mira juga berharap, Allah S.W.T sentiasa memberkati setiap urusan kita..
Merahmati kehidupan kita di dunia dan yang pastinya di akhirat..
Berharap untuk mampu terus jadi kuat dalam proses penghijrahan Mira..
Alhamdulillah.. Mira cukup tenang sekarang ni..
Tenang dan bahagia dekelilingi oleh suami, keluarga dan sahabat-sahabat Mira..
Mereka adalah individu yg penting dalam hidup Mira..
Mereka turut membantu Mira mencorakkan kehidupan Mira..
Menjadikan Mira seperti sekarang.. Alhamdulillah :')
Syukur yang tak terhingga kerana mereka tak putus sokong dan mendoakan Mira..
Mira juga sentiasa doakan mereka serta kalian yg rajin luangkan mase utk bace entry2 Mira..
May Allah S.W.T bless each other of you.. 
Sesungguhnya, Mira sayangkan kalian kerana Allah S.W.T..
Alhamdulillah.. Moga kita sama-sama dapat keberkatan dan barakah darinya..
Bi'idznillah.. Inshaallah kull khayr ! Ameen..
Okaylah.. Macam biasa.. Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga aurat.. Jaga iman dan jaga ikhtilat..
Jazakallahu khairan kathira.. Maaf atas segala ketelanjuran Mira..
Assalammualaikum wbt :)



" Ya Allah.. Tetapkanlah hatinya..
Perluasakanlah rezekinya.. Dekatkanlah hatinya kepada kebaikan..
Jauhkanlah hatinya pada kejahatan.. Tunaikanlah hajatnya..

Ya Muhaimin.. Jangan biarkan sahabatku tertatih dan terjatuh dalam yg panjang..
Dalam menyeru serta mengajak manusia ke jalan yang diredha oleh Mu..

Ya Rahman.. Kurniakanlah sahabatku kesenangan, ketenangan dan kebahagiaan..
Serta kecemerlangan hidup di dunia dan di akhirat kelak..

Ya Allah.. Muliakanlah semua sahabatku..
Bahagiakanlah keluarganya.. Sihatkanlah tubuh badannya..
Berkatilah setiap rezekinya.. Berjayalah setiap kerjayanya..
Limpahkannya dengan setiap nikmat dan rezeki Mu.. Permudahkanlah setiap urusannya..
Kuatkanlah imannya.. Cekalkanlah jiwanya..
Kentalkanlah semangatnya.. Agar mereka terus kuat dalam menggapai redha Mu..
Serta terimalah setiap amal kebajikannya walaupun sekecil zarah..
Sesungguhnya, Engkau Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..

Ya Allah.. Peliharakanlah ikatan ukhuwah antara kami..
Hingga terus kekal ke Jannah Mu.. Amin.. "



" ♡ Try to be a rainbow in someone's cloud :) ♡ "


0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New