♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Iftar ♡

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah..
Patience with Subhanallah.. Promise with Insha Allah..
Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆAlhamdulillah..
Rasa syukur yang tak terhingga.. Terima Kasih, Ya Allah !
Alhamdulillah.. Syukran Ya Allah !
Rezeki di Bulan Ramadhan.. Memang murah rezeki sempena bulan mulia ni..
Alhamdulillah.. Mira nak share sikit moment yg Mira akan ingat sampai bebila..
Alhamdulillah.. Allah S.W.T beri Mira rezeki utk iftar bersama suami tersayang..
Nak taw kami iftar di mana ? Hehehe :)
Korang layan gamba yg Mira snap okay ?
.
.
.
.
.
.

Kami da sampai.. Hotel Seri Malaysia, Ayer Keroh, Melaka..


Tu diaaaa.. Suami tersayang yg sibuk download game..
Amboi.. khusyuk sangat sayang ni ;)


Alhamdulillah.. Rezeki iftar kami..
Mr Hubby amek sume ni.. Sebab, wife die tolong jaga meja..
Hehe :) Macamlah meja tu nak lari kan ? Kikikiki..
Last but not least..


Muke wifey kepada Mr Hubby yg sedang kelaparan..
Memang makin lapar sebab tengok juadah iftar da tunggu depan mata..
Tinggal nak makan je.. Hehehe :)
Macam mana iftar korang tahun ni ? Moga Allah S.W.T melimpahkan kita dengan rezeki..
Amin amin.. Okaylah.. Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga aurat.. Jaga iman dan jaga ikhtilat.. 
Sama-sama kita mencari keredhaan Nya.. Insha Allah kull khayr ! Ameen.. 
Barakallahu fiek.. Assalammualaikum wbt :)
" ♡ I want to be a mar-ah solehah ! Insha Allah :') Bi'idznillah♡ "

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New