♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Rindu ♡

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah..
Patience with Subhanallah.. Promise with Insha Allah..
Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆAlhamdulillah..
Rasa syukur yang tak terhingga.. Terima Kasih, Ya Allah !
Alhamdulillah.. Syukran Ya Allah !
Hari ni Mira nak share sesuatu yang Mira rasakan sehingga kini..
Rasa rindu.. Ye.. Mira rindu.. Rindu dengan rutin kerja Mira yg dulu..
Mungkin ada yang tak percaya tapi itu hakikatnya..
Rasa rindu makin kuat bila Mira dapat call daripada salah seorang student Mira..
Memang tak sangka.. Mira sangkakan sume student da tahu..
Rupanya ada lagi yg ingat Mira masih berada di sana..
SubhanAllah.. Sungguh hebat kasih sayang Mu, Ya Rahman !
Hakikat yg perlu diterima oleh seorang pendidik..
Sebulan berlalu.. Sebulan juga Mira tinggalkan mereka.. Sume insan kesayangan Mira..
Dengan titipan doa.. Moga mereka menjadi insan yg berguna suatu hari nanti..
Tapi, walaupun jhauh di mata, namun mereka tetap dekat dalam hati Mira..
Kami masih contact, text dan call macam biasa..
Terutamanya dengan mereka.. 
Mereka memang sangat2 rajin text, whatsapp, LINE and KakaoTalk dengan Mira..
Alhamdulillah.. Syukran Ya Allah !
Moga Engkau terus pelihara ikatan ukhuwah antara kami.. Insha Allah :)
Ni antara screenshot yg Mira ade :)

Maaf.. ada part yg Mira rahsiakan sebab bagi Mira..
Biarlah itu antara kami je.. Tak semua benda kita perlu share kan ?
Cukuplah sekadar berkongsi seadanya.. Alhamdulillah..
Alhamdulillah.. Walaupun kami jauh namun tetap dekat di hati dan doa kami..
Insha Allah.. Dengan izin Allah, kami akan jumpe satu hari nanti..
Biiznillah.. Doakan kami ye..
Okaylah.. Hope, korang enjoy dengan entry Mira ye..
Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga aurat.. Jaga iman dan jaga ikhtilat.. 
Assalammualaikum wbt :)
" ♡ Ukhuwah itu INDAH.. Jika ianya kerana Allah S.W.T ♡ "

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New