♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Alhamdulillah.. Rezeki ♡

Alhamdulillah.. Rezeki yg Allah S.W.T kurniakan buat kami..
Berkat Ramadhan dan Bulan Syawal yg mulia..
Sangat bersyukur bila doa kami dimakbulkan oleh Allah S.W.T..
Alhamdulillah.. Allah telah mempermudahkan segala urusan kami..
Korang layan gamba yang Mira tepek dalam entry ni okay ?



Alhamdulillah.. Rezeki utk second car kami..
Kereta wira tu kereta first kami..
Memang Mr Hubby da lame beli since die bujang lagi..
Cuma Mr Hubby jarang drive kete g keje..
Now, Alhamdulillah.. Mr Hubby belikan second car..
Untuk memudahkan Mira drive g keje.. Alhamdulillah..
Kami sama-sama kongsi no plat kereta yg hampir sama..
Alhamdulillah.. Moga Allah S.W.T terus mempermudahkan urusan kami..
Ramai tanya Mira.. Kenapa tak beli kereta baru terus ?
Bagi Mira, kereta first or secondhand.. Sama je..
Bukan Mira tak mampu nak beli kereta baru..
Tapi, kami da decide nak beli kereta biasa utk ulang alik keje..
Lagipun, kami taknak berhutang.. Sebab tu, we decide utk beli used car..
Tapi, seriously.. Kereta ni baru 5 tahun.. 1st owner je penah guna..
Alhamdulillah.. Kami tak suka terikut-ikut style org lain..
Biar nak bergaya, kena berpada-pada..
Kami taknak lah disebabkan nak bergaya, sampai tak mampu bayar..
Nak buat baju, baik ukur di badan sendiri..
Kami selesa utk menyimpan.. Sebab, kami ada keperluan lain yg lebih penting..
Insha Allah.. Moga Allah S.W.T melimpahkan kami dengan rezeki Nya..
Serta menjauhkan kami daripada sifat riak dan takbur..
Amin.. Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga aurat.. Jaga iman dan jaga ikhtilat..
Jazakallahu khairan kathira.. Maaf atas segala ketelanjuran Mira..
Assalammualaikum wbt :)

♡ Rasa bahagia hari ini adalah sebagai hadiah daripada Allah S.W.T untuk menggantikan kedukaan hari semalam.. Ada hikmah di setiap apa yang terjadi .. Bersyukurlah di atas setiap pengalaman dan perasaan.. Alhamdulillah ˆ⌣ˆ ♡

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New