♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Iftar Part II ♡

Alhamdulillah.. Entry kali ni agak simple dan pendek..
Malas nak karang entry panjang-panjang..
Letih kot.. Hehehe :) Mood masih dalam keadaan mood raya..
Entry kali ni agak da lame tapi ni tahun pertama nuat Mira..
Haaaa.. Nak taw ape ? Tahun pertama iftar bersama rakan sekerja..
New place and new friends.. Sangat awesome !
Korang layan gamba yg Mira sempat snap sepanjang majlis iftar okay ?
.
.
.
.
.
.
Restoran Chucuk Chucuk at Kota Syahbandar, Melaka..

From the main entrance..

Sangat comel kan ? Hehehe :)

Antara pilihan makanan yg ada kat sana..

Barisan juruteknik yg bertugas di company yang sama..

Family bos kami..

Mereka lagi.. Juruteknik kami..

Yummmyyy ! Sangat sedap.. Alhamdulillah..









Haaaa.. Macam biasa.. Mr Hubby setia jadi peneman..
Thanks sayang !
Last but not least..

Yaaaayyy ! Mira lagi.. Nak jugak menyibuk kat sini..
Hehehe :)

Thanks bos sebab sudy bagi kami ole-ole dan duit raya..
Jasamu dikenang.. As usual.. Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga aurat.. Jaga iman dan jaga ikhtilat..
Jazakallahu khairan kathira.. Maaf atas segala ketelanjuran Mira..
Assalammualaikum wbt :)


♡ Allah Maha mendengar & mengetahui apa yang tersirat di hatimu..
Namun Dia nak kita MEMOHON & MEMINTA kepada Nya apa yg dihajati.. :') ♡

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New