♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Miracle ! Alhamdulillah Ya Allah ♡

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah..
Patience with Subhanallah.. Promise with Insha Allah..
Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆAlhamdulillah..
Rasa syukur yang tak terhingga.. Terima Kasih, Ya Allah !
Alhamdulillah.. Syukran Ya Allah !
Entry kali ni, Mira nak share berita gembira ngn korang semua..
Tapi, bukan berita gembira dari Mira cuma dari kawan Mira..
Nak taw sape ? Haaa.. cube tengok gamba ni..
.
.
.
.
.
.
Nilah kawan Mira tu.. Namanya Wanny..
A Daughter, A Wife and Insha Allah, A Mummy-to-be :)
Actually, kami satu sekolah dulu.. Then, kami study satu kolej..
Cume kami study dalam kos yan berlainan..
Okay.. Cukup part tu.. Mira xsabar nak share berita gembira..
Alhamdulillah.. She's pregnant !! Yaaayyyy !
Actually, before this kami sesame ade history yg sama..
Kami sama-sama pernah kehilangan 'permata hati' kami..
But, kes kawan Mira lain.. Agak sedih jugak..
Dan, Mira prefer utk tidak share tentang perkara tu..
Alhamdulillah.. She's a strong women..
Allah S.W.T makbulkan segala doa-doa dia.. I'm happy for her..
Mira macam tak percaya but who knows right ?
Kuasa Allah S.W.T tiada sapa boleh tandingi..
Allah S.W.T knows the best for her and her husband..
Mereka sangat-sangat tabah dan kuat.. Mira sangat happy utk dieowg..
Kita sama-sama doakan moga kawan Mira dan her baby diberi kesihatan yang baik..
Moga segala urusan dipermudahkan olehnya..
Even kami tak rapat tapi kami berkongsi kisah dan rasa yang sama dulu..
Insha Allah.. Mira akan sentiasa doakan segala kebaikan utk die..
Okaylah.. Time to finish up all my work..
Maklumlah.. Last day keje before cuti raya..
Fuhhh.. Seminggu cuti raya sangat bahagia okay ?
To Wanny
Take care of yourself.. Be good..
Doa banyak-banyak pada Allah S.W.T okay ?
Insha Allah.. Be strong and everything gonna be fine..
Jangan lasak-lasak taw dear.. Hehehe :)
Alhamdulillah.. I'm happy for you..
Okaylah.. Last but not least.. Macam biasa..
Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga aurat.. Jaga iman dan jaga ikhtilat..
Jazakallahu khairan kathira.. Maaf atas segala ketelanjuran Mira..
Assalammualaikum wbt :)

" ♡ Allah S.W.T menguji keikhlasan bila bersendirian..
Allah S.W.T memberi kedewasaan bila ada masalah..
Allah s.W.T melatih kesabaran dalam kesakitan..
Sesungguhnya, Allah S.W.T tidak pernah ambil sesuatu yg kita sayang..
Tanpa menggantikan yang lebih baik.. Bersangka baiklah dengan Allah S.W.T ♡ "

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New