♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Salam Aidilfitri ♡

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah..
Patience with Subhanallah.. Promise with Insha Allah..
Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆAlhamdulillah..
Rasa syukur yang tak terhingga.. Terima Kasih, Ya Allah !
Alhamdulillah.. Syukran Ya Allah !
Pejam celik, da masuk Syawal yg ke-6 kan ?
Cukup cepat mase berlalu.. Ramadhan da pun tinggalkan kita..
Moga masih ada kesempatan utk kita bertemu dengan Ramadhan akan datang..
Insha Allah.. Mungkin agak terlambat untuk Mira wish..
Tapi, still masih dalam mood 'raya'.. Hehehe :)
Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf Zahir dan Batin..
Alhamdulillah.. Tahun pertama beraya sebagai isteri..
Macam tak percaya je.. Tahun lepas, masih beraya dengan keluarga..
Tapi, tahun ni.. Beraya di keluarga mertua.. Alhamdulillah..
Sangat-sangat bersyukur kepada Allah S.W.T sebab beri peluang utk kami..
Peluang utk meraikan hari kemenangan bagi seluruh umat Islam..
Raya tahun ni, kami bersederhana.. Sebab, masing-masing sibuk..
Mr Hubby keje sampai hari Selasa.. Nasib baik half day je.. Hehehe :)
Nak bebel panjang-panjang, tak larat sangat ni..
Korang layan gamba first raya kami ye..

.
.
.
.
.
.



Suasana di dalam masjid.. Di pagi raya..


Alhamdulillah.. Ibu mertua Mira..

Kakak ipar Mira yg paling baru..
Yang Mira penah update entry tentang wedding abg ipar Mira yg kedua..
Last but not least..


Gamba tuan tanah kedaung..
Salam Aidilfitri kawan-kawan..
Muka yang semakin tembam.. Hehehe :)
Macam biasa.. Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga aurat.. Jaga iman dan jaga ikhtilat..
Jazakallahu khairan kathira.. Maaf atas segala ketelanjuran Mira..
Assalammualaikum wbt :)


♡ Kenapa Allah beri kita ujian? Simple..
Kita selalu doa, Ya Allah, kuatkanlah diriku..
Jadi, Allah bagi kita ujian supaya kita jadi lebih kuat.. ♡

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New