♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Alhamdulillah.. Kifarah dosa ♡

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah.. Patience with Subhanallah.. 
Promise with Insha Allah.. Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆ
Alhamdulillah.. Rasa syukur yang tak terhingga.. Terima Kasih, Ya Allah ! 
Alhamdulillah.. Syukran Ya Allah !
Rasa terlalu cepat masa berlalu kan ? Hampir sampai penghujung Januari..
Tak lame je lagi tu.. Dup dap dup dap..
Actually.. Mira nak share something ngn korang..
Agak lame Mira menyepikan diri kan ? Haaaaa.. Bukan sengaja taw..
Baru-baru ni Mira admit ward sebab demam.. Suhu tinggi sangat..
Plus, da mula rasa sakit kepala and mata da start kabur pagi tu..
Nak ikutkan Mira keje pagi tu.. Tapi, disebabkan badan da rase semacam..
Kul 9 lebih terus text Mr Zauj utk ajak refer hospital..
Alhamdulillah.. Lepas settle tugas-tugas penting.. Terus gerak ke hospital..
Nasib baik bos faham.. Alhamdulillah :')
Sampai A&E, terus kena tolak ke O&G sebab Mira da 33weeks..
Takut ada risiko pape, terus naik wheelchair and gerak ke O&G..
Mase tu Mr Zauj cari parking kete lepas die daftarkan Mira kat A&E..
Sampai O&G, nurse terus check BP and macam-macam lagi..
Nasib baik BP normal.. So, nurse bagi katil utk rest dulu..
Bajet mase tu tak kena tahan wad.. Huhu.. Rupanya kena tahan jugak kot..
Lepas tuka uniform O&G yang kaler pink tu, terus baring balik..
Sebab rasa pening sangat.. Jalan nak g toilet tu terhuyung-hayang da..
Lepas doktor check sume.. Terus doktor decide utk pantau Mira kat O&G..
Suhu tinggi mase tu.. Mr Zauj da risau kat luar.. Nurse bagi makan ubat..
Confirmlah mamai mase tu kan? Hehehe :)
Alhamdulillah.. Keadaan makin stabil.. Doktor wat CTG and scan..
Little Caliph normal and Mira pun tak rase contraction lagi.. 
Malam tu, doktor pakar decide utk transfer Mira ke wad utk pemantauan..
Huwaaaa :') Memang tak best sebab kena tido sorang kot..
Da biasa tido sebelah Mr Zauj.. Tetibe kena tido sorang..
Little Caliph pun macam faham je yang Ummi die ngah emosi.. Hehehe ;)
Esoknya, Mira rasa makin okay.. Temperature pun da stabil..
Everything normal.. Doktor pun bagi discharge petang tu..
Yaaaayyyy ! Memang berseri-seri muka Mira mase tu..
Sebab dah boring stay dalam wad.. Hehehe :)
Alhamdulillah.. Allah S.W.T kirim ujian buat Mira utk hapus dosa-dosa Mira..
Terima kasih, Ya Allah ! Syukran ! Alhamdulillah.. Syukur..
So, korang enjoylah gambar yg Mira snap sepanjang Mira kat wad ye..
 * Muka tuan tanah kedaung yg pucat sebab demam..
Ade hati lagi nak 'selfie'.. hehehe ;)


* Tunggu turn untuk scan perut.. Rancak berjoget Little Caliph taw..
Hehehe :) Maybe die nak Ummi die taw yg die okay je..


* Lunch di O&G.. Dah kelaparan tahap dewa mase ni..
Sedap tak sedap, belakang citer.. Yang penting, lapar giler.. Hehe ;)


* Rest lepas nurse bagi ubat utk turunkan suhu..
Rase mamai je mase tu.. Huhuhu..


* Now da sampai kat wad.. Kena stay dalam wad plak..
Doktor nak terus pantau Mira.. Maklumlah kan ?
O&G da penuh ngn mommies yg bakal meletup.. Hehehe :)


* Yaaayyyy ! Lunch terakhir dalam wad sebab nak discharge da..
Excited taw mase ni.. Hehehe :)


Okaylah.. Rasenye tu je yang Mira nak bebelkan petang-petang ni..
Last but not least.. Mohon doa kalian ye..
Doakan moga Mira and Little Caliph sentiase sihat dan selamat ok ?
Excited da nak jumpa Little Caliph.. Hehehe :)
Moga Allah S.W.T permudahkan segala urusan kami.. Amin amin :')
Hope korang enjoy ye.. May Allah S.W.T bless each one of you..
Amin.. :') Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga aurat.. Jaga iman dan jaga ikhtilat..
Jazakallahu khairan kathira.. Maaf atas segala ketelanjuran Mira..
Assalammualaikum wbt :)

♡ Rabbi yassir wala tu'assir, Rabbi Tammim bi khair..Ya Allah, permudahkanlah jangan dipersulitkan..Ya Allah sempurnakanlah dengan kebaikan.. Amin amin :') ♡

4 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New