♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Our Journey ♡

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah.. Patience with Subhanallah.. 
Promise with Insha Allah.. Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆ
Alhamdulillah.. Rasa syukur yang tak terhingga.. Terima Kasih, Ya Allah ! 
Alhamdulillah.. Syukran Ya Allah !


Alhamdulillah.. Pejam celik pejam celik..
Usia kandungan Mira mencecah 8 bulan.. Yaaayyy ! Alhamdulillah..
Cepat betul mase berlalu kan ? Syukur Ya Allah..
Dah semakin hampir berakhir 'Our Journey'..
Tak sabar nak jumpe Little Caliph.. Hehehe :)
Moga Allah S.W.T permudahkan setiap urusan..
Haaaa.. For sure skang ni makin kerap Mira ke Klinik utk check up..
Every 2 weeks.. Tak lame lagi, tiap-tiap minggu check up sampai bersalin..
Alhamdulillah.. Allah S.W.T makbulkan doa Mira.. 
Merasa sendiri pengalaman pregnant.. Segala rase dan perasaan mase pregnant..
Memang agak 'complicated' perangai 'mak yong' ni..
Kadang-kadang, sensitif terlebih.. Senang je terusik hati ni..
Pastu mula lah mata dah bergenang dengan ar mata.. Aigoooo..
Tapi, itulah indahnya ketika kita kandungan zuriat kita sendiri..
Indah sangat perasaan tu.. :') Tak dapat nak gambarkan dengan kata-kata..
Now, da mula rase macam-macam rase.. Haaaa.. Complicated kan ?
Maksud Mira, macam-macam yg Allah S.W.T bagi kite rase..
Yang kita takkan dapat rase bile tak pregnant..
Bila ingat balik.. Memang kelakar.. Hehehe :)
Walaupun tidur agak terganggu lately ni.. Tapi, itulah namanya pengorbanan..
Sometimes, Mira akan rase selesa tidur dalam keadaan duduk..
Hehehe :) Sometimes, terbangun pagi-pagi sebab Little Caliph aktif..
Mungkin Little Caliph tengah practice martial art dalam perut agaknye..
Persiapan ? Alhamdulillah.. So far, sume okay.. Hampir complete kot.. Hehehe ;)
Cuma barang utk Ummi je tak settle lagi.. Sebab leka settle barang baby..
Hehehe :) Alhamdulillah.. Da siap basuh baju-baju dan barang Little Caliph..
Tinggal nak lipat dan sumbat dalam beg.. Senang sket nak capai bile da 'time'.. 
Hehehe :) Kelakar kan ? So, da penat nak membebel ni.. Need more rest.. Cewaahh..
Korang layan gambar yg Mira tepek ni ye..


* Gambar semua baju dan barang Little Caliph..
Get ready untuk aktiviti me'laundry'.. Hehehe :)


* Gambar 'mak yong' yang makin tembam ni..
Sihat dan membesar dengan jayanya..

Mak mertua Mira pun tegur yg Mr Zauj pun da makin berisi..
Hehe :) Patutlah seluar dah makin ketat kan sayang ?
Comel betul.. Okaylah.. Last but not least..
Korang doakan Mira dengan baby sentiase shat dan selamat okay?
Moga Allah S.W.T permudahkan setiap urusan kami sekeluarga..
Amin amin :') Pejam celik.. Tak lama da ni.. Hehehe :)
Hope korang enjoy ye.. May Allah S.W.T bless each one of you..
Amin.. :') Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga aurat.. Jaga iman dan jaga ikhtilat..
Jazakallahu khairan kathira.. Maaf atas segala ketelanjuran Mira..
Assalammualaikum wbt :)

♡ Rabbi yassir wala tu'assir, Rabbi Tammim bi khair..
Ya Allah, permudahkanlah jangan dipersulitkan..
Ya Allah sempurnakanlah dengan kebaikan.. Amin amin :') ♡

3 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New