♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Preparation For Little Caliph ♡

Start with Bismillah.. End with Alhamdulillah..
Patience with Subhanallah.. Promise with Insha Allah..
Your life will be blessed by Allah S.W.T ˆ⌣ˆAlhamdulillah..
Rasa syukur yang tak terhingga.. Terima Kasih, Ya Allah !
Alhamdulillah.. Syukran Ya Allah !
Rasanya belum terlambat lagi Mira nak wish kan ?
Selamat Menyambut Tahun 2014..
Moga tahun ni lebih baik daripada tahun-tahun sebelum ni.. Amin..
Kali ni Mira nak share entry yang agak santai je.. Hehe :)
Alhamdulillah.. Kandungan Mira mencecah 30weeks.. 
Fuhhh.. Cepat betul masa berlalu kan ? ;)
Alhamdulillah.. So far, bakal khalifah sihat je.. Aktif sakan skang ni..
Cuba Abi die nak rasa die 'kicking'.. Terus diam je.. Comel betul !
Da pandai nak mengusik skang ni.. Pandai anak Ummi ni.. Hehe :)
Alhamdulillah.. Disebabkan tak prepare langsung barang utk little caliph..
Semalam, Mr Zauj ajak Mira dengan MIL keluar.. Kebetulan cuti kan?
Mr Zauji ajak survey kat Parkson.. Biasalah.. Kan sibuk Y.E.S skang ni..
MIL setuju je.. Excited kot sebab cucu sulung kan ? Hehe :)
Sampai je, terus serbu bahagian barang-barang baby..
Aigooooo.. Sangat comel okay ? Hishhh.. Macam tak percaya..
Speechless ! Sebab ape? Sebab macam tak percaya lah..
Before ni Mira cume shopping baje sendiri atau baju Mr Zauj..
But this time.. Shopping utk Little Caliph.. SubhanAllah..
Perasaan lain sangat mase tu.. Sebakkk plus happy taw..
Okay, kita sambung.. Lepas da cari barang baby..
Mr Zauj ajak singgah Mydin MITC.. Nak cari tilam utk baby..
Alhamdulillah.. Sempat grab nappy liners and macam-macam lagi..
Insha Allah.. Ade beberapa barang yg tak cari lagi.. 
Next month cari lagi.. Hehe :) 
So, korang layan gamba yang Mira sempat snap okay ?


* Antara baju, stokin, sarung tangan dan topi untuk baby..
Beli sikit-sikit dulu.. Hehehe :)


* Haaa.. Kelambu untuk 'Little Caliph'..
Abi dengan Nenek yang pilih utk Little Caliph.. Aigooo.. Comel !


* Toiletries, Nappy liners, set matress and blanket yg sangat comel..
Abi yang pilih blanket tu.. Aigooo.. Melting ~


Actually, ada lagi barang yg Mira tak snap.. Napkin and etc..
Sorry dear.. Alhamdulillah.. Suka sangat !
Dapat buat preparation utk Little Caliph sesama dgn Mr Zauj..
Excited betul Mr Zauj.. Muka senyum je.. Berseri-seri..
Mengalahkan Mira yang makin kembang skang ni.. Hehe :)
Disebabkan Mira tak confirm gender Little Caliph..
So, we prefer to choose unisex colour..
Senang kan ? Tak kisah baby boy or gurl, still boleh pakai..
Hehehe :) Alhamdulillah..
Thanks sayang ! Okaylah.. Korang doakan Mira ye..
Moga Allah S.W.T permudahkan setiap urusan kami sekeluarga..
Amin amin :') Pejam celik.. Tak lama da ni.. Hehehe :)
Hope korang enjoy ye.. May Allah S.W.T bless each one of you..
Amin.. :') Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga aurat.. Jaga iman dan jaga ikhtilat..
Jazakallahu khairan kathira.. Maaf atas segala ketelanjuran Mira..
Assalammualaikum wbt :)


Ya Rahman! Anugerahkanlah kepada kami pasangan dan keturunan kami sebagai penyenang hati dan penyejuk jiwa.. Amin..


3 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New