♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Symptom Pregnant ♡

Memang time pregnant macam ni akan ada symptom-symptom pelik kan ?
Aigoooo.. Cepat sangat sensitif plak tu..
Yang paling ketara.. Cepat sangat rindu Ayah dengan Ibu Mira kat rumah..
Even tiap-tiap minggu balik rumah Ayah dan Ibu.. Still rasa rindu..
Bila teringat kat dieorang.. Senang je air mata ni nak keluar..

Yelah.. Before kawen, lepas study Mira tak stay rumah..
Lepas konvokesyen terus dapat keje kat PD..
So, memang jauh daripada family.. Then, terus kawen..
Lepas kawen, terus stay rumah MIL kat Merlimau..
Huwaaaaa :'( Rindu.. Huhuhu T______T
Baby pun macam faham-faham je Ummi die ni cepat touching..
Maafkan Ummi ye sayang.. Ummi pun xtaw.. Perubahan hormon agaknya..
Jangan baby ikut emo macam Ummi sudahlah.. Hehehe :)
Okaylah.. May Allah S.W.T bless both of them..
Seriously.. Rindu sangat ! Take care.. Assalammualaikum w.b.t :')

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New