♡ A Moment in Time ♡
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Mrs Myra..Yayyy ! I'm MARRIED ! Welcome to my love story :)


Entries About Linkies


Walking Talking

Letak link anda yang betul..
No Harsh words allowed here..
Click 'Hantar' sekali sahaja..

Spread Your Words Here.
be nice ♡.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   

My Little Princess Turn 1 Year Old.. ^_^ Counting Days.. 20 days LEFT !! ^_^
30 Jan 2015
Happy Birthday Sayang ! ♡

Alhamdulillah alhamdulillah ! Syukur ke hadrat Allah S.W.T :')
On 12 Februari 2014.. Genap usia Mr Zauj 20++ tahun.. Hehehe ;)
Rahsiaaaaa.. Alhamdulillah.. Happy sangat..
Walaupun tak dapat nak celebrate tapi still ucap sebagai tanda ingatan..
Hadiah ? Haaaa.. Ada je cume tunggu masa je bagi kat Mr Zauj..
Hehehe ;) Faham-faham je lah ye.. Hadiah yang paling tak ternilai harganya..
So, skang ni rajin lah pujuk Little Caliph keluar before awal Mac..
Biar share bulan birthday dengan Abi.. Hehehehe ;) Amin amin..



Untuk Suami Kesayanganku..

Selamat Hari Lahir, Sayang ! Sanah Helwa ya Habibi..
Moga dipanjangkan umur.. Dimurah serta dilimpahi dengan rezeki..
Diberi kesihatan yg baik.. Dipermudahkan setiap urusan serta diberkati di dunia dan akhirat..
Ummi sentiasa dan akan selalu doakan moga sayang menjadi anak, suami dan abi yg terbaik..
Amin amin :') Thanks for everything sayang.. Sayang suami yg hebat..
Anugerah terindah yg Allah S.W.T kurniakan untuk Ummi..
Doakan moga Ummi dan bakal anak kita sentiasa sihat dan selamat ye sayang ?
Moga kehidupan kita sentiasa berada di bawah lembahyung rahmat Nya.. Amin :')
Hanya Allah S.W.T tahu betapa bersyukurnya Ummi..
Moga ikatan ini kekal hingga Jannah Allah S.W.T.. Amin :')


Alhamdulillah.. Rasa bahagia yang tak terucap dengan kata-kata..
Makin hari, makin sayang padanya.. Makin jatuh cinta dengannya..
Ajaib dan kukuhnya ikatan sebuah perkahwinan.. Alhamdulillah..
Dia seorang suami yg sangat sempurna di mata Mira sebagai isteri..
Cukup lembut dan sabar dalam setiap kata-kata dan tingkah lakunya..
Sangat prihatin dengan segala keadaan di sekelilingnya..
Sangat penyayang dan cukup menenangkan..
Kelebihan die melengkap serta menyempurnakan segala kelemahan Mira..
Tak pernah jemu beri kata semangat dan sokongan tatkala Mira jatuh..
Sentiasa kuat dan di sisi Mira, mengenggam erat tangan Mira dalam setiap langkah..
Sentiasa mengingatkan serta menasihati Mira dengan caranya sendiri.. Cukup unik !
Terlalu banyak untuk diluahkan dengan kata-kata..
Selebihnya.. Biar menjadi rahsia antara kami berdua.. :')
Cukuplah Mira katakan, dia seorang suami yg cukup sempurna..
Moga dia juga mampu menjadi Abi yang terbaik utk bakal anak-anak kami..
Amin :') Doakan kebahagiaan kami ye..
Moga Allah S.W.T permudahkan segala urusan kami.. Amin amin :')
Hope korang enjoy ye.. May Allah S.W.T bless each one of you..
Amin.. :') Jaga diri.. Jaga solat.. Jaga aurat.. Jaga iman dan jaga ikhtilat..
Jazakallahu khairan kathira.. Maaf atas segala ketelanjuran Mira..
Assalammualaikum wbt :)

♡ Sebaik-baik perancangan adalah perancangan daripada Allah S.W.T :') ♡

0 ♡ Comel yang komen ♡
♡ Sesungguhnya Allah S.W.T takkan mengambil sesuatu yg kita sayang tanpa menggantikan sesuatu yg lebih baik untuk kita :) ♡

Older | New